Opslagstavlen

• ikon
    Her finder du invitationen til Julefesten på AKF den 19. december. Vi håber at se rigtig mange, idet vi i år viser muscialen "Julen har englelyd".
    Onsdag den 20. december er sidste skoledag inden jul. Skolens busser kører til normal tid om morgenen, men kører direkte til Agerskov Kirke, hvor vi begynder dagen med en julegudstjeneste. Elever der går, cykler eller køres i bil, skal komme direkte til kirken til kl. 8.20. Børn i SFO bliver fulgt til kirken.
    Efter gudstjenesten går vi samlet til skolen, hvor vi julehygger m.v. indtil kl. 10.30 - og så er der JULEFERIE!
    Hans Ulrik Munk den 08-12-2017
  • ikon
    Også i år er der mulighed for at købe nytårskrudt, og samtidig støtte AKF. Se vedhæftede bilag.
    Hans Ulrik Munk den 06-12-2017
  • ikon
    Bemærk at AKF i dette skoleår har en anden ferieplan end de øvrige skoler i Tønder Kommune. Det har bl.a. indflydelse på juleferien i år.  Se hele planen her på hjemmesiden.
    Hans Ulrik Munk den 23-11-2017
    INDSKRIVNING!
    Vi har ingen særlige indskrivningsdage, men ønsker du at få dit barn skrevet op hos os, eller ønsker du at vide mere om skolen, samt få en rundvisning, så kontakt skolens kontor.
    Hans Ulrik Munk den 04-11-2016