Nyt fra...

Skolelederen har ordet - i november

Så har vi taget hul på den sidste af efterårets måneder, og vi er ved at være klar til vinteren. Vi har i al fald fået stillet urene til vintertid, så klokken kan ringe til time på rette tidspunkt.
Vintertid betyder bl.a. at al idræt nu foregår indenfor. 0. – 2. klasse har idræt i vores egen gymnastiksal, og 3. – 9. klasse har idræt i Agerskovhallen

Skolernes motionsdag
Den 12. oktober deltog vi alle i skolernes motionsdag. Vi må sige, at vi havde vejret med os. Med sol og behagelige temperaturer kunne eleverne løbe og være aktive udenfor.
De yngste løb i skoven, mellemtrinnet var på Fotoorienteringsløb, og overbygningen deltog i Adventure Race.
Der blev løbet rigtig mange kilometer – og så var vi klar til efterårsferien!

Skole/hjem samtaler
Efteråret indeholder bl.a. skole/hjem samtaler. Her inviterer vi alle forældre til at snakke med hhv. dansk- og matematiklærer. Det en rigtig vigtig del af skole/hjem samarbejdet, at forældre kommer til disse samtaler. Der bliver talt om både det faglige og sociale, og begge faktorer er vigtige for enhver elev. Derfor kan vi kun opfordre forældrene til at prioritere disse samtaler.

Skole Skills
Også i år har vores 8. klasser deltager i Skole Skills. Her bliver eleverne stillet op for en række forskellige opgaver, hvor det handler om at klare opgaverne hurtigst muligt.
Det er nogle rigtig gode timer på skolen, hvor der også bliver fundet et vinderhold. Dette hold går nu videre til Skills i Tønder Kommune.

Julemarked den 1. december
Efter november kommer december, og dermed også AKF´s store Julemarked. Det finder sted lørdag den 1. december, og vi glæder os til at se nuværende som tidligere elever og forældre, kommende elever med deres forældre, samt venner af skolen – ja alle interesserede.
Også i år vil der være et stort udvalg af boder og konkurrencer. Vi glæder os til denne festdag på AKF!

Ny skoleleder
Det er ingen hemmelighed, at jeg til marts stopper som skoleleder på AKF. Efter 9½ dejlige år i Agerskov har jeg søgt nye udfordringer.
Det betyder, at skolens bestyrelse nu er gået i gang med at søge efter en ny skoleleder. Stillingsopslaget ligger på skolens hjemmeside, og ellers bliver der reklameret forskellige steder. Vi glæder os til at følge processen, og til at tage imod en ny leder.

Skolens bestyrelse
Der har været valg til skolens bestyrelse. Christa Nyborg har ikke ønsket at fortsætte i bestyrelsen, og i stedet for hende, er Tage Jakobsen fra Toftlund blevet valgt.
Der skal lyde en stor tak til Christa for hendes arbejde i bestyrelsen.

Mange hilsner fra Hans Ulrik Munk

02-11-2018 HUM