Julemarked

Hvert år afholder skolen et julemarked lørdag før 1. søndag i advent.

Alle forældre bliver bedt om at bidrage og give en hånd med i forbindelse med forberedelse og afvikling af julemarkedet.
Julemarkedet på Agerskov Kristne Friskole er blevet en tradition, som børn og voksne år efter år ser frem til.

Skolen folder sig på denne dag ud i julens mange farver og omdannes til et stort marked, hvor der er mulighed for at købe kaffe, rundstykker, dagens varme ret, pølser, pitabrød, varme vafler m.m.

Overalt på skolen er der boder, hvor man kan købe flotte gaver, dekorationer og adventskranse.

Derudover er der tombola, lykkehjul samt diverse konkurrencer med flotte præmier, og specielt for børnene er der spil, boder og børnehjørne.

At julemarkedet på Agerskov Kristne Friskole er blevet en tradition skyldes forældrekredsen.
Det er flokken af forældre, der skaber julemarkedet med alt, hvad det indeholder. Igennem julemarkedet er alle med til at give skolen en økonomisk håndsrækning til gavn for børnene på skolen.
Samtidig er det dagen, hvor familie og venner, naboer, gamle elever og folk fra byen mødes til en festlig dag på Friskolen.