Konfirmation

For skoleåret 2018-19 har Agerskov Valgmenighed igen stillet sig til rådighed for en fælles konfirmandundervisning for skolens 7. klasser.

Undervisningen vil finde sted fredag formiddag i et lokale i Agerskov. 7.A undervises kl. 8.20 til 10.00 og 7.B kl. 10.25 til 12.05. Det betyder, at eleverne kommer ind til skolen som normalt, 7.A går til konfirmandundervisning, og efter undervisningen går eleverne til skolen, og fortsætter med den almindelige undervisning. 7.B begynder med alm. undervisning, og efter frikvarteret går de til konfirmandundervisning.

I 2019 finder konfirmationen sted på to dage, lørdag den 18. maj og søndag den 19. maj i Agerskov Kirke. Det betyder, at man skal vælge en af disse dage.

Det er muligt at følge undervisningen i Agerskov Valgmenighed og så vælge at blive konfirmeret i sin egen sognekirke. Man kan også vælge at gå til forberedelse hos sin egen præst, dog er der et stærkt ønske om, at denne undervisning i så fald er placeret samtidig med undervisningen i Agerskov Valgmenighed eller efter skoletid.

I fremtiden vil konfirmation blive første søndag efter bededag. Og alt efter antal af konfirmander, vil lørdagen muligvis også blive en mulighed.