Konfirmation

For skoleåret 2019-20 har Agerskov Valgmenighed igen stillet sig til rådighed for en fælles konfirmandundervisning for skolens 7. klasser.

Undervisningen vil finde sted fredag formiddag kl. 8.20 til 10.00 i et lokale i Agerskov. Det betyder, at eleverne kommer ind til skolen som normalt, går til konfirmandundervisning, og efter undervisningen går eleverne til skolen, og fortsætter med den almindelige undervisning.

I 2020 finder konfirmationen sted på to dage, lørdag den 9. maj og søndag den 10. maj i Agerskov Kirke. Det betyder, at man skal vælge en af disse dage.

Det er muligt at følge undervisningen i Agerskov Valgmenighed og så vælge at blive konfirmeret i sin egen sognekirke. Man kan også vælge at gå til forberedelse hos sin egen præst, dog er der et stærkt ønske om, at denne undervisning i så fald er placeret samtidig med undervisningen i Agerskov Valgmenighed eller efter skoletid.

Fremad rettet vil konfirmation blive første søndag efter bededag. Og alt efter antal af konfirmander, vil lørdagen muligvis også blive en mulighed.