Lejrskoler

På AKF vil vi rigtig gerne på tur sammen med eleverne. En del af turene klares indenfor den almindelige skoledag, hvor vi kører af sted i vores egen bus. Det kan være til stranden, for at samle sten. Til en landmand, for at se dyrene. Til Dybbøl Mølle, Vadehavet, Dyrskue i Aabenraa, Hjemsted Oldtidspark, museer, koncerter og meget andet.

Men vi tager også på lejrskoler. Her følger en lille oversigt for skoleåret 17/18, samt det beløb, eleven skal betale for at deltage. Øvrige udgifter betales af skolen.

5. klasse: En tur med 2 overnatninger.

Turen går til Givskud Zoo, hvor eleverne overnatter i "Bomaen". Her får klassen en forrygende tur blandt "de vilde dyr"!
Egenbetaling: ca. kr. 300,00

7. klasse: En tur til København med tre overnatninger.
Med tog når vi frem til København, hvor vi skal sove på vandrehjem. I den danske hovedstad venter der spændende oplevelser. Vi ser bl.a. Christiansborg, Amalienborg og Rundetårn. Selvfølgelig er vi også på kanalrundfart. Sidste eftermiddag og aften er vi naturligvis i Tivoli.
Egenbetaling for elever der gik på AKF i 6. klasse er kr. 950,00, og for elever der er nye kr. 1180,- (skoleåret 17/18).

Årsagen til denne forskel skyldes, at eleverne i 6. klasse solgte lodsedler for at holde prisen nede.

8. klasse: En cykeltur med en overnatning.
Elever og lærere cykler via Haderslev til Gammelbro Camping, hvor man bor i hytter.

9. klasse: En tur med syv overnatninger.
Turen går til Kreta, og vi flyver fra Billund Lufthavn. Her skal vi opleve denne græske ø på nærmeste hold, hvor både historie, kultur, religion og natur indgår i ugens udflugter.

Egenbetaling: kr. 2700,00 (skoleåret 17/18)