Opslagstavlen

Agerskov Triathlon - Torsdag d. 24. maj
    Der findes almindelige skoledage, men så findes der heldigvis også særlige skoledage. Og på torsdag har vi en af de særlige, når hele skolen igen skal deltage i Agerskov Triathlon på ungdomsskolen.
    Det er derfor tid til at få tjekket at udstyret er i orden: Svømmetøj, køreklar cykel, cykelhjelm og evt. løbesko.
    Husk: Der er mødepligt, også på de særlige skoledage. Evt. fritagelse fra løbet (eller dele heraf) grundet skader eller sygdom, skal meddeles til klasselærer på intra, men eleven skal stadig møde i skole, da der både er almindelig undervisning før/efter løbet, og da ikke deltagende elever skal hjælpe til med praktiske opgaver.
    Jørn Nørgaard den 17-05-2018
    Nyhed fra SFO
    Fra og med skoleåret 18/19 udvides åbningstiden i skolens ferier i Friskolens SFO.
    Det betyder, at der vil være åbent i første og sidste uge af sommerferien, i efterårsferien og i vinterferien. Dog vil der være bindende tilmelding forud for hver ferie, så personalet kan planlægge aktiviteter m.v.
    Den almindelige SFO-pris indeholder ikke disse ferier, og derfor vil der være en betaling på kr. 25,- pr. tilmeldt time.
    Skulle dette give anledning til spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Henriette Al-Tibi, der er SFO-leder, eller skoleleder Hans Ulrik Munk.
    Hans Ulrik Munk den 23-04-2018