Hans Ulrik Munk den 23-04-2018
    Nyhed fra SFO
    Fra og med skoleåret 18/19 udvides åbningstiden i skolens ferier i Friskolens SFO.
    Det betyder, at der vil være åbent i første og sidste uge af sommerferien, i efterårsferien og i vinterferien. Dog vil der være bindende tilmelding forud for hver ferie, så personalet kan planlægge aktiviteter m.v.
    Den almindelige SFO-pris indeholder ikke disse ferier, og derfor vil der være en betaling på kr. 25,- pr. tilmeldt time.
    Skulle dette give anledning til spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Henriette Al-Tibi, der er SFO-leder, eller skoleleder Hans Ulrik Munk.
    Hans Ulrik Munk den 23-04-2018
    Så er udtræksfagene for 9. kl. eksamen offentliggjort.
    Eleverne på AKF skal op i Samfundsfag og Geografi.
    Hans Ulrik Munk den 02-01-2018
    INDSKRIVNING af dit barn!
    Vi har ingen særlige indskrivningsdage, men ønsker du at få dit barn skrevet op og tilmeldt hos os, eller ønsker du at vide mere om skolen, samt få en rundvisning, så kontakt skoleleder Hans Ulrik Munk.
  • 24-04-2018
    Tur til Ribe · 7A · 7B

AKF's værdigrundlag

AKF vil være stedet, hvor:

• Anerkendelse, tryghed og omsorg er en virkelighed!
  • Kristentroen er en naturlig del af hverdagen!
  • Faglig udvikling og kreativitet har høj prioritet!